Mamaloe

4 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits inductie kookplaat
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat
Volledige keukeninventaris

1x Slaapbank (1.20 x 1.90)

Bedstee (1.40 x 2.00)
2 persoons matras

Televisie
Gratis WiFi

Grote veranda
met loungebank
Leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

Pipowagen ‘Mamaloe’

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is onze pipowagen ‘Mamaloe’ misschien iets voor u.

Deze pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen. De pipowagen is voorzien van eigen toilet en douche, een luxe keukentje met hardstenen aanrecht, koelkast en vriesvakje, 2 pits inductiekookplaat, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een slaapbank van 1.20 meter breed en 1.90 meter lang en er is een bedstee met een matras van 1.40 bij 2.00 meter. (er zijn begin 2022 een nieuwe keuken, nieuwe slaapbank en een nieuw matras geplaatst)

Er is een TV aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders. Er is gratis WiFi te ontvangen in de pipowagen, waardoor ‘thuiswerken’ ook tot de mogelijkheden hoort! Deze fijne pipowagen heeft een grote veranda met openslaande deuren. De pipowagen staat op een perceel van 150 m2 en er is veel privacy. De pipowagen staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping, daarom is het erg rustig (uitladen is hier niet mogelijk). In de tuin staat een heerlijke loungebank. Er is zowel zon als schaduw in de tuin.

De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 4 personen. Er is een tuinhuis waarin de 2 volwassen leenfietsen staan.

De Pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de Pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur of in overleg. 

Tarieven

De kosten per nacht bedragen €62,50 op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €10,- per persoon per nacht. Van 1 maart tot 1 november.

De kosten per week bedragen €375,- (7 nachten) en elke nacht extra daarna is €50,- per nacht, dus zo kunt u ook 9 of 10, 12 nachten komen. (voor juli en augustus is de minimale huurduur in deze periode 1 week)

Met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart is de minimale huurduur 3 nachten en de kosten bedragen dan €70,- per nacht op basis van 2 personen. Voor de mei vakantie en de herfstvakantie is de minimale huurduur 4 nachten.

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, gas en elektra, handdoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 2 volwassen fietsen en de eindschoonmaak. Er komt dus niets meer bij! 

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de pipowagen geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

Dus neem lekkere sloffen mee!

Beschikbaarheid Pipowagen ‘Mamaloe’

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord