CampingPod XXL

2 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits kookplaat
Combimagnetron
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

Vast bed (1.40 x 2.00)
2 persoons matras

Smart TV
Gratis WiFi
Thuiswerken mogelijk

Loungebank
2 ligstoelen
2 leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

CampingPod XXL

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe?
Dan is de CampingPod XXL misschien iets voor u. 

 Deze nieuwe geïsoleerde CampingPod is geschikt voor maximaal 2 personen. (onze accommodaties zijn niet geschikt voor baby’s onder de 2 jaar) De CampingPod is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentje met koelkast, 2 pits kookplaat, Combi Magnetron (geschikt om pizza of brood af te bakken, niet geschikt voor hele ovenschalen) waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er is een vast bed met een matras van 1.40 bij 2.00 meter.

Er is een Smart TV aanwezig met NPO start erop (ned 1,2,3), verder kunt u in loggen met eigen abonnementen op bijvoorbeeld Netflix. De CampingPod heeft een eigen Wifi zender, waardoor hier vandaan ook ’thuiswerken’ mogelijk is. Deze fijne CampingPod heeft een klein afdakje. De CampingPod staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping (uitladen is hier niet mogelijk, er staat een bolderkar klaar voor de bagage).

In de mooie ruime tuin staat een loungebank met tafel en er staan 2 ligstoelen. De tuin is vrij zonnig. De CampingPod is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 2 personen. Er zijn 2 gratis normale volwassen leenfietsen aanwezig, deze staan klaar in het tuinhuisje achter de CampingPod.

De CampingPod is huisdier en rookvrij. Er mag in de Campingpod niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur (ik hanteer een ruim tijdvak, dus van te voren aangeven hoe laat het wordt is erg prettig voor mij).

Bekijk hier het filmpje van onze CampingPodXXL: https://youtu.be/Ym8LYSx7NFk

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €65,- op basis van 1 of 2 personen. (minimaal 2 nachten) Bij 2 nachten wordt er €25,- schoonmaak kosten berekend, vanaf 3 nachten worden er geen schoonmaak kosten berekend. 

De kosten per week bedragen €399,- (7 nachten en voor juli en augustus is de minimale huurduur in deze periode 1 week)

Met Hemelvaart is de minimale huurduur 4  nachten en met Pinksteren is de minimale huurduur 3 nachten. De kosten bedragen dan €75,- per nacht op basis van 2 personen of €399,- per week. 

Het parkeren van 1 auto is gratis. 

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Reserveren voor 2024 kan vanaf 1 november op de website.

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief  elektra, WiFi, 2 grote en 2 kleine handdoeken, schone lakens (opgemaakt bij aankomst), keukentextiel, gratis gebruik van 2 volwassen normale fietsen.

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn!
Hoewel de CampingPod geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het wat fris zijn in de ochtend! Sloffen meenemen is aan te raden.

Beschikbaarheid CampingPod XXL

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Foto’s CampingPod XXL

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord