CampingPod XL

2 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits kookplaat
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

Vast bed (1.40 x 2.00)
2 persoons matras

Televisie
Gratis WiFi
vaste lan-aansluiting

Hoge tafel met stoelen
2 ligstoelen
2 leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

CampingPod XL

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe?
Dan is de CampingPod XL misschien iets voor u.

Deze CampingPod is geschikt voor maximaal 2 personen. (onze accommodaties zijn niet geschikt voor baby’s onder de 2 jaar) De CampingPod is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentje met koelkast, 2 pits kookplaat, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er is een vast bed met een matras van 1.40 bij 2.00 meter.

Er is een Smart TV aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders. De CampingPod heeft een eigen Wifi zender en een vaste Lan aansluiting, waardoor hier vandaan ook ’thuiswerken’ mogelijk is. Deze fijne CampingPod heeft een klein afdakje met openslaande deuren. De CampingPod staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping (uitladen is hier niet mogelijk, er staat een bolderkar klaar voor de bagage).

In de tuin staat een hoge tafel met stoelen en er staan 2 ligstoelen. Er is zowel zon als schaduw in de tuin. De CampingPod is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen
voor 2 personen. Er zijn 2 gratis leenfietsen aanwezig.

De CampingPod is huisdier en rookvrij. Er mag in de Campingpod niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur.

Via deze link kunt u al onze accommodaties van binnen bekijken: https://youtu.be/Y2eX3wzQ95U

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €65,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €10- per persoon per nacht. (minimaal 2 nachten)

De kosten per week bedragen €390,- (7 nachten en voor juli en augustus is de minimale huurduur in deze periode 1 week)

Met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart is de minimale huurduur 3 nachten en de kosten bedragen dan €75,- per nacht op basis van 2 personen. 

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Reserveren voor 2024 kan vanaf 25 december op de website en mocht u langer dan 14 dagen willen reserveren, dan kunt u ook een mailtje sturen, dan zet ik u vast in de kalender.

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief gas en elektra, WiFi, 2 grote en 2 kleine handdoeken, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 2 fietsen en de eindschoonmaak.
Er komt dus niets meer bij! 

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn!
Hoewel de CampingPod winterhard is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend! Sloffen meenemen is aan te raden.

Beschikbaarheid CampingPod XL

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord