Finse Kota

4 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits indictiekookplaat
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

Boxspring (1.60 x 2.00)
2 persoons matras

Smart TV
Gratis WiFi
Thuiswerken mogelijk

Hoge tafel
2 ligstoelen
4 stoelen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

Finse Kota

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe?
Dan is de Finse Kota misschien iets voor u.

Deze Finse Kota met uitbouw is geschikt voor maximaal 4 personen. (onze accommodaties zijn niet geschikt voor baby’s onder de 2 jaar) De Kota is voorzien van een ruime badkamer eigen toilet en douche, een keukentje met koelkast met vriesvak, 2 pits inductie kookplaat, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat.

Er is een boxspring van 1.60 bij 2.00 meter. De slaapkamer is niet helemaal afgesloten van de woonkamer, maar er zit wel een scheidingswand tussen. In de woonkamer staat een slaapbank klaar voor de 3 en de 4e persoon. 

Er is een Smart TV aanwezig met NPO start erop (ned 1,2,3), verder kunt u in loggen met eigen abonnementen op bijvoorbeeld Netflix. De Kota heeft een eigen Wifi zender, waardoor hier vandaan ook ’thuiswerken’ mogelijk is. De Kota is toegankelijk met een trapje aan de voorzijde en aan de achterezijde is er een bestrate hellingbaan gemaakt voor mensen die slecht ter been zijn. De Kota staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping (uitladen is hier niet mogelijk, er staat een bolderkar klaar voor de bagage, welke via de hellingbaan naar boven te krijgen is).

Op het ruime terras staat een hoge tafel met 4 stoelen en er staan 2 ligstoelen. De tuin is schaduwrijk, delen van de dag schijnt de zon in de tuin, de Kota is omringt door prachtige eiken en beukenbomen. De Kota is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 2 personen. Er zijn 2 gratis normale volwassen leenfietsen aanwezig.

De Kota is huisdier en rookvrij. Er mag in de Kota niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur (ik hanteer een ruim tijdvak, dus van te voren aangeven hoe laat het wordt is erg prettig voor mij).

Tarieven

De kosten per week bedragen €475,- (7 nachten) of €80,- per nacht met een minimale huurduur van 2 nachten op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €10,- per persoon per nacht.

De kosten tijdens hoogseizoen bedragen €500,- per week (dit zijn pasen, pinksteren, hemelvaart en juli t/m eerste week september.

We reken vanaf 3 nachten geen schoonmaakkosten daarom vragen wel alles netjes achter te laten zoals het afwassen van alle keukenspullen e.d. Indien u 2 nachten bij ons wil verblijven, dan wordt er een bedrag van €30,- schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, elektra, 2 grote en 2 kleine handdoeken, schone lakens (bedden zijn opgemaakt bij aankomst), keukentextiel, de eindschoonmaak en gratis gebruik van 2 volwassen fietsen. Er komt dus niets meer bij!

 

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn!
Hoewel de Kota een geïsoleerd dak en vloer heeft en er een kacheltje in staat kan het wat fris zijn in de ochtend! Sloffen meenemen is aan te raden.

Beschikbaarheid Finse Kota

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord