Vogelhut Marbacka

max 3 personen
8.00 – 18.00 beschikbaar

Goede stahoogte
3 krukken
Vogelvoer aanwezig

Geen stroom aanwezig
Regengarantie

Dichtbij:
Parkeerplaats
WC
Stopcontact

Vogelhut Marbacka

Vogelhut Marbacka in een ruime hut voor maximaal 3 personen in Ermelo op de Veluwe. Ook lange mensen kunnen gewoon in de hut staan. Er zijn drie in hoogte verstelbare barkrukken aanwezig. Deze vogelhut is gelegen aan het begin van de kleine en rustige camping Marbacka. 

De camping is aan 3 zijden helemaal omringt door de Leuvenumsebossen, dus een enorme diversiteit aan vogels! De vogels en de gasten gaan hier al jaren hand in hand met elkaar en de vogels laten zich daardoor ook niet verstoren. Ook de doorgaande weg waaraan de hut ligt, hindert de vogels niet.

In de hut is geen stroom aanwezig. Wel is er (naast de parkeerplaats) een wc waar u de sleutel van krijgt, een stopcontact aanwezig om eventueel batterijen op te laden. (toiletruimte is alleen toegankelijk van 1 april t/m 1 november, op het moment dat er vorst voorspelt wordt sluiten wij in de winter is het water af, maar is de hut wel te huur zonder toilet en koffie en thee faciliteit) Ook is er een senseo koffiemachine en een waterkoker aanwezig met wat bekers om gebruik van te maken. Wel graag zelf koffie/thee, suiker of melk meebrengen. U kunt eventueel gebruik maken van de gratis Wifi, de code ontvangt u na het plaatsen van de reservering een aantal dagen voordat u komt. De 4G via KPN en Vodafone doen het bij ons ook uitstekend!

U fotografeert vanaf een grote vensterbank, achter een camouflage net en vliegergordijnen, waar uw statief of pittenzak neergezet kan worden (deze dient u zelf mee te nemen). Vogelvoer (zaden en pindakaas) zijn aanwezig, ander voer dient u zelf mee te nemen. 

Vogelsoorten die rond de hut en voor de hut gespot zijn: Koolmees, Heggenmus, Merel, Vink, Appelvink, Goudvink, Goudhaantje, Vuurgoudhaantje, Boomklever, Winterkoning, Grote bonte specht, Zwarte Specht, Kuifmees, Roodborst, Staartmees, Grote Lijster, Pimpelmees, Boom Kruiper, Houtduif, Bonte vliegenvanger, Tuinfluiter, Zwartkopmees, Glanskopmees, Zwarte Mees, Matkopmees, Putter, Groenling, Spreeuw, Zanglijster, Tjiftjaf, Ekster, Sperwer, Havik, Keep.   

Met dit filmpje krijgt u een kleine indruk van wat u zoals te zien krijgt: https://youtu.be/yQZ-GvMw7JQ

Andere dieren die ook rond de hut lopen zijn kikkers, de eekhoorn, diverse muizen soorten en de boommarter. Er staan op het terrein ook diverse walnotenbomen waardoor eekhoorns af en aan gaan in de herfst. Als u de vogelhut heeft gehuurd, mag er ook op de rest van het terrein gefotografeerd worden (uiteraard niet in de tuinen van gasten of van de beheerderswoningen)

Tarieven & informatie

De kosten voor het huren van deze hut bedragen €35,- per dag voor de eerste persoon elke persoon extra is €5,- p.p. met een maximaal aantal van 3 personen in de hut. Deze prijs is geldig van 1 april tot 1 november en is inclusief gebruik toilet en koffie en thee faciliteit. Van 1 november tot en met 1 april bedragen de kosten €20,- per dagvoor de eerste persoon elke persoon extra is €5,- p.p. deze prijs is dan zonder een wc en koffie en thee faciliteit.

De hut is van 8.00 tot 18.00 uur voor u beschikbaar. Na het plaatsen van de reservering en het doen van de betaling (via Ideal, Bancontact of Sofort) ontvangt u de praktische gegevens van het sleutelkastje e.d. (u ontvangt dit een aantal dagen voordat u de hut huurt)  

Indien u een accommodatie of kampeerplaats heeft gehuurd bij ons, dan kunt u de hut voor €20,- per dag huren voor de eerste persoon (elke persoon extra is €5,- p.p. met een maximaal aantal van 3 personen in de hut). Graag even voordat u de reservering plaatst van de hut een mailtje sturen met de reservering van uw kampeerplaats of accommodatie, dan stuur ik u een kortingscode toe die toegepast kan worden. 

Wij geven regengarantie. Afzeggen (alleen van de vogelhut) door weersomstandigheden zijn zonder consequenties,  dan ontvangt u een voucher om de dag op een ander moment in te mogen halen. Overige afzeggingen worden wel doorberekend volgens de algemene voorwaarden van de camping, ik kan dan de hut niet meer aan iemand anders verhuren. U kunt het wel altijd aangeven, dan zet ik de datums open mocht ik de hut alsnog kunnen verhuren, dan kan de dag op een ander moment worden ingehaald.

Zelf fotografeer ik niet. Van de hut is al door diverse mensen gebruik gemaakt. De huidige foto’s zijn gemaakt door instagramgebruikers: @waarbrand en  @hpnatuurfotos @marcjousma. Tips zijn daarom zeker in het begin van harte welkom, alsook uw foto’s vanuit onze hut. Deze mogen aangeleverd worden met brandmerk of website of Instagram account vermelding, maar zo kunnen we een betere indruk geven van wat er zoals langs komt! Natuurlijk genieten wij dan ook nog eens mee van het eindresultaat! 

Beschikbaarheid Vogelhut Marbacka

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord