CampingPod L

3 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits kooktoestel
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat
Volledige keukeninventaris

1x Slaapbank (1.20 x 1.83)

Vast bed (1.40 x 2.00)
2 persoons matras

Televisie
Gratis WiFi
vaste lan-aansluiting

Tuinset met ligstoelen
2 leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

CampingPod L

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe?
Dan is de CampingPod L misschien iets voor u.

Deze CampingPod L is geschikt voor maximaal 3 personen. De CampingPod L is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentje met koelkast, 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een slaapbank van 1.20 meter breed en 1.83 lang en er is een vast bed met een matras van 1.40 bij 2.00 meter.

Er is een TV aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders. De CampingPod heeft een eigen Wifi zender en een vaste Lan aansluiting, zodat er ook heel goed ‘thuisgewerkt’ kan worden vanuit de CampingPod. Deze fijne CampingPod heeft een klein afdakje met openslaande deuren. De CampingPod staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping.

In de tuin staat een tafel met stoelen en er staan 2 ligstoelen. Er is zowel zon als schaduw in de tuin. De CampingPod is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 3 personen. Er zijn 2 gratis leenfietsen aanwezig.

De CampingPod is huisdier en rookvrij. Er mag in de CampingPod niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur of eerder in overleg.

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €62,50 op basis van 2 personen. De 3e persoon extra is €5,- per nacht.

De kosten per week bedragen €350,- (7 nachten) en elke nacht extra daarna is €50,- per nacht, dus zo kunt u ook 9 of 10, 12 nachten komen. (voor juli en augustus bedragen de kosten voor de eerste week €375,- en daarna €50,- per nacht, minimale huurduur in deze periode is 1 week).

Met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart is de minimale huurduur 3 nachten en de kosten bedragen dan €67,50 per nacht op basis van 2 personen. Voor de mei vakantie en de herfstvakantie is de minimale huurduur 5 nachten.

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, gas en elektra, Wifi, handdoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 2 fietsen en de eindschoonmaak.
Er komt dus niets meer bij!

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn!
Hoewel de CampingPod winterhard is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend! 

Dus neem lekkere sloffen mee!

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord