CampingPod L

2 personen
Toilet
Douche

Keuken met koelkast
2-pits kooktoestel
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

Vast bed (1.40 x 2.00)
2 persoons matras

Smart Televisie
Gratis WiFi
vaste lan-aansluiting

Tuinset met ligstoelen
2 leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij
Autovrij gedeelte

CampingPod L

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe?
Dan is de CampingPod L misschien iets voor u.

Deze CampingPod L is geschikt voor maximaal 2 personen. (onze accommodaties zijn niet geschikt voor baby’s onder de 2 jaar) De CampingPod L is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentje met koelkast, 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er is een vast bed met een matras van 1.40 bij 2.00 meter.

Er is een Smart TV aanwezig met NPO start erop (ned 1,2,3), verder kunt u in loggen met eigen abonnementen op bijvoorbeeld Netflix. De CampingPod heeft een eigen Wifi zender en een vaste Lan aansluiting, zodat er ook heel goed ‘thuisgewerkt’ kan worden vanuit de CampingPod. Deze fijne CampingPod heeft een klein afdakje met openslaande deuren. De CampingPod staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping (uitladen ook niet mogelijk, er staat een bolderkar klaar voor de bagage).

In de tuin staat een tafel met stoelen en er staan 2 ligstoelen. Er is zowel zon als schaduw in de tuin. De CampingPod is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 2 personen.  Er zijn altijd 2 gratis normale volwassen leenfietsen aanwezig.

 

De CampingPod is huisdier en rookvrij. Er mag in de CampingPod niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur. (ik hanteer een ruim tijdvak, dus van te voren aangeven hoe laat het wordt is erg prettig voor mij)

 

Via deze link kunt u al onze accommodaties van binnen bekijken: https://youtu.be/Y2eX3wzQ95U

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €65,- op basis van 2 personen (minimaal 2 nachten). Bij 2 nachten wordt er €25,- schoonmaak kosten berekend, vanaf 3 nachten worden er geen schoonmaak kosten berekend. 

De kosten per week bedragen €399,- (7 nachten en voor juli en augustus is de minimale huurduur 1 week).

Met Hemelvaarten is de minimale huurduur 4 nachten en met Hemelvaart is de minimale huurduur 3 nachten. De kosten bedragen dan €75,- per nacht op basis van 2 personen of €399,- per week. 

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Reserveren voor 2024 kan vanaf 1 november op de website.

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, elektra, Wifi, 2 grote en 2 kleine handdoeken, schone lakens (bedden zijn opgemaakt bij aankomst), keukentextiel, gratis gebruik van 2 fietsen 

 

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn!
Hoewel de CampingPod winterhard is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend! 

Dus neem lekkere sloffen mee!

Beschikbaarheid CampingPod L

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord