De Dikke Deur

2 personen
Toilet
Douche
Wastafel

Keuken met koelkast
2-pits kookplaat
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

1x Bedbank (1.60 x 2.00)
2 losse matrassen

Televisie
Gratis WiFi

Veranda met tuinset
Hoge tafel met stoelen ligstoelen
Leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij

Pipowagen ‘De Dikke Deur’

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is onze pipowagen ‘De Dikke Deur’ misschien iets voor u.

Deze pipowagen is geschikt voor maximaal 2 personen. (onze accommodaties zijn niet geschikt voor baby’s onder de 2 jaar) De pipowagen is voorzien van eigen toilet, douche en wastafeltje, een keukenblokje met koelkast, 2 pits kookplaat, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een bedbank met normale matrassen van 1.60 meter breed en 2.00 meter lang.

Er is een Smart TV aanwezig met NPO start erop (ned 1,2,3), verder kunt u in loggen met eigen abonnementen op bijvoorbeeld Netflix. Er is gratis WiFi aanwezig. De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 2 personen. Er zijn altijd 2 gratis volwassen leenfietsen beschikbaar. Parkeren is voor op het terrein, wel is uitladen mogelijk bij de pipowagen.

De pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur aankomst tussen 15.00 en 20.00 uur. (ik hanteer een ruim tijdvak, dus van te voren aangeven hoe laat het wordt is erg prettig voor mij)

Via deze link kunt u al onze accommodaties van binnen bekijken: https://youtu.be/Y2eX3wzQ95U

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €65,- op basis van 1 of 2 personen. (minimaal 2 nachten) Bij 2 nachten wordt er €25,- schoonmaak kosten berekend, vanaf 3 nachten worden er geen schoonmaak kosten berekend. 

De kosten per week bedragen €399,- (7 nachten en voor juli en augustus is de minimale huurduur in deze periode 1 week)

Met Pasen  is de minimale huurduur 3 nachten en met Pinksteren en Hemelvaarten is de minimale huurduur 7 nachten. De kosten bedragen dan €75,- per nacht op basis van 2 personen of €399,- per week. 

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Reserveren voor 2024 kan vanaf 1 november op de website.

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, elektra, WiFi, 2 grote en 2 kleine handdoeken, schone lakens (opgemaakt bij aankomst), keukentextiel, gratis gebruik van 2 volwassen normale fietsen.

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de pipowagen geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

Neem lekkere sloffen mee!

Beschikbaarheid Pipowagen ‘De Dikke Deur’

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Foto’s Pipowagen ‘Dikke Deur’

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord