De Dikke Deur

4 personen
Toilet
Douche
Wastafel

Keuken met koelkast
2-pits kookplaat
Waterkoker
Dolce Gusto koffieapparaat

1x Bedbank (1.60 x 2.00)
2 losse matrassen

Slaapbank (1.20 x 1.90)

Televisie
Gratis WiFi

Veranda met tuinset
Hoge tafel met stoelen ligstoelen
Leenfietsen

Huisdiervrij
Rookvrij

Pipowagen ‘De Dikke Deur’

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is onze pipowagen ‘De Dikke Deur’ misschien iets voor u.

Deze pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen. De pipowagen is voorzien van eigen toilet, douche en wastafeltje, een keukenblokje met koelkast, 2 pits kookplaat, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een bedbank met normale matrassen van 1.60 meter breed en 2.00 meter lang en een slaapbank van 1.20 meter breed en 1.90 lang (ik adviseer niet met 2 volwassenen op de slaapbank te slapen, dat is erg krap). Er is een TV aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders. Er is gratis WiFi aanwezig. De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 4 personen. Er zijn altijd 2 gratis volwassen leenfietsen beschikbaar.

De pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan).

Vertrek is uiterlijk 11.00 uur aankomst tussen 15.00 en 20.00 uur (of in overleg).

Tarieven

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €62,50 op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €10,- per persoon per nacht .

De kosten voor de eerste week bedragen €375,- (7 nachten) en elke nacht extra daarna is €50,- per nacht, dus zo kunt u ook 9 of 10, 12 nachten komen. (voor juli en augustus is de minimale huurduur in deze periode 1 week)

Met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart is de minimale huurduur 3 nachten en de kosten bedragen dan €70,- per nacht op basis van 2 personen. Voor de mei vakantie en de herfstvakantie is de minimale huurduur 4 nachten.

Het parkeren van 1 auto is gratis.

Dag bezoek is €2,- p.p.p.d. met maximaal 2 bezoekers per dag

Wat in inbegrepen voor dit bedrag?

Het bedrag is inclusief toeristenbelasting, gas en elektra, WiFi, handdoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 2 volwassen fietsen en de eindschoonmaak.
Er komt dus niets meer bij!

Extra informatie

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de pipowagen geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

Neem lekkere sloffen mee!

Beschikbaarheid Pipowagen ‘De Dikke Deur’

Bekijk de beschikbaarheid van al onze accommodaties & kampeerplaatsen in één oogopslag

Foto’s Pipowagen ‘Dikke Deur’

Meer weten over onze camping?

Wij staan u graag te woord